Достапни линкови

Вељановски - локалните избори во Март 2013


Локалните избори ќе бидат одржани во втората половина на март 2013 година, а ќе бидат распишани на крајот на декември или почетокот на јануари следната година, изјави денеска претседателот на Собранието, Трајко Вељановски.
Тој посочи дека според досегашната практика еден месец пред изборите Собранието нема да работи за да не се користат седниците за маркетиншки цели.
XS
SM
MD
LG