Достапни линкови

Иран го предупредува Хамас на компромисите со Израел


Иранскиот врховен лидер Али Каменеи
Иранскиот врховен лидер Али Каменеи го предупреди палестинското исламистичко движење Хамас да не прави компромиси во борбата со Израел. Според неговата веб страна, Каменеи напишал дека е загрижен, бидејќи компромисите ја слабеат моќта на организацијата. К
оментарите на Каменеи се поради посетата на Иран на лидерот на Хамас, Исмаил Ханија.
XS
SM
MD
LG