Достапни линкови

Извештај на американската влада за сомнителни интернет страници


Кина - централата на компанијата „Баиду“
Американската влада објави извештај во кој се наведени 33 интернет страници кои, како што е наведено, може да учествуваат во продажба на пиратски и фалсификувани производи. На листата на американската канцеларија за трговија се најде и најпознатиот кинески пребарувач „Баиду“. Од Кинеската компанија засега нема коментар на прашањето дали интернет прелистувачот е поврзан со интернет страници кои продаваат пиратски производи и фалсификати.
XS
SM
MD
LG