Достапни линкови

Штрајк на полицајците и наставниците во Србија


Независниот синдикат на полицијата го продолжува штрајкот барајќи зголемување на платите за 40 проценти и подобри услови за работа и за вработување во Министерството за внтрешни работи. И синдикатот на просветните работници го продолжува штрајкот кој почна на 28-ми јануари зашто владата не го прифати нивното барање за поголеми плати.
XS
SM
MD
LG