Достапни линкови

 Мартина Митровска и Симона Стојановска, студентки на Правен факултет

Трагедијата на Холокаустот пред македонски студенти

Студенти од Правен факултет изминатиов семестар учеа на тема Холокаустот на Евреите. За ова добија сертификати, но и шанса да ја погледнат изложбата „Аушвиц – Место на Земјата: Албум со фотографии од Аушвиц“ во Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите од Македонија.

Мартина Митровска и Симона Стојановска, студентки на Правен факултет Фотоslobodnaevropa.mk (RFE/RL)

Студенти од Правен факултет изминатиов семестар учеа на тема Холокаустот на Евреите. За ова добија сертификати, но и шанса да ја погледнат изложбата „Аушвиц – Место на Земјата: Албум со фотографии од Аушвиц“ во Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите од Македонија.

XS
SM
MD
LG