Достапни линкови

СДСМ нема да присуствува на координативната средба на Парламентот


Претседателот на Собранието Трајко Вељаноски
СДСМ соопшти денеска дека нема да присуствува на координациите што за в понеделник ги закажа претседателот на Собранието Трајко Вељаноски. Според претседателот на партијата Гордан Георгиев тие вчера соопштиле дека нема да и даваат легитимитет на недемократска и ненародна власт, која ја загрозува слободата и демократијата во земјата. Од опозицијата ја обвинуваат владата дека сака да има монопол врз се и како пример го наведоа нејзиното мешање во работата на медиумите.
XS
SM
MD
LG