Достапни линкови

Пораст на вредноста на еврото


Вредноста на еврото денеска продолжи да расте по успешните продажби на државните обврзници во Шпанија и Италија и по коментарите за инфлација од Европската централна банка. Заедничката валута на 17 држави на Европската унија се качи на долар и 34.
XS
SM
MD
LG