Достапни линкови

Британија: Цените на куќите во пораснаа за 0,4 насто во 2010.


Националната организација за градежништво соопшти дека просечната цена на домовите во Велика Британија во 2010 се покачила за 0,4 насто.
Во првата половина растот бил поголем но цените паднале во второто 6 месечие.
Во последните три месеци пак падот на цените изнесувал 1 процент.
XS
SM
MD
LG