Достапни линкови

Иванов помилува 51 затвореник


Македонскиот претседател Ѓорѓе Иванов
Македонскиот претседател Ѓорге Иванов, по повод Новата 2011 година даде помилување на 51 осудено лице.Од Кабинетот на Иванов соопштија дека од нив 14 осудени лица потполно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор, а 37 делумно.
XS
SM
MD
LG