Достапни линкови

СДСМ најави нов протестен митинг во Штип


СДСМ најави протестен митинг во Штип на кој ќе се оддржи на 21 ноември.Андреј Петров од СДСМ изјави дека митигот заедно со народот ќе го кренат гласот против бедата, сиромаштијата, корупцијата, очајната економска ситуација во земјата, изолацијат и погубната политика на Владата. По протестните митинзи во Скопје и Прилеп ова ќе биде трет митинг што го организира СДСМ.
XS
SM
MD
LG