Достапни линкови

Пензиските реформи во Франција пред конечно усвојување


Во Француското Собрание денеска е финалното гласање за пензиските реформи со кои се подига старосната граница и кои предизвикаа масовни протести во земјата.
Француските Синдикати планираат да ги продолжат протестите за кои се јавува дека губат на интензитет.
XS
SM
MD
LG