Достапни линкови

Белоруските функционери со ограничување за патувањата во ЕУ


Европската унија ги продолжи ограничувањата за патување на високите белоруски функционери за уште една година. Со овој чекор, ЕУ сака да ја притисне Белорусија да спроведе реформи во изборното законодавство и да овозможи слобода на медиуми.
XS
SM
MD
LG