Достапни линкови

Потрошувачката кошница во Август 11.891 денар


Вредноста на потрошувачката кошница за исхрана и пијалаци за едно четиричлено домаќинство, пресметана врз основа на цените на мало, во август годинава изнесува 11.891 денари и во однос на претходниот месец е на истото ниво.
Цените на мало во август 2010, во споредба со јули 2010, е повисок за 0,2 отсто, а индексот на трошоците на животот е повисок за 0,1 отсто.
XS
SM
MD
LG