Достапни линкови

400 илјади луѓе депортирани од САД во 2009


САД, минатата година депортирале 400 илјади луѓе. Дел од нив биле криминалци, соопштуваат од американскиот оддел за национална безбедност. Повеќето од имигрантите кои немале документи биле од Мексико. Во Америка има повеќе од 11 милиони имигранти кои немаат документи.
XS
SM
MD
LG