Достапни линкови

Конференција за Македонија и НАТО


Евро Атлантскиoт Совет на Македонија денеска во Скопје организира еднодневна конференција, насловена како „Извезување безбедност, спроведување стабилност,,. Главна цел на конференцијата е да ја истакне улогата на вооружените сили на Македонија, со учеството во меѓународните операции, во зачувувањето на мирот и стабилноста во светот.
XS
SM
MD
LG