Достапни линкови

Протести во Грција - блокирани премини кон Македонија


И денеска во рамките на протестите на земјоделците во Грција, мегу другите, се очекува да бидат блокирани и граничните премини кон Бугарија и Македонија.
Грчките земјоделци бараат од Владата безбедни субвенции, гарантирани откупни цени, намалување на производствените трошоци и замрзнување на банкарските кредити.
XS
SM
MD
LG