Достапни линкови

Македонско- француски Договор за мобилност на млади


Министерот за имиграција, интеграција, национален идентитет и солидарен развој на Република Франција, Ерик Бесон ќе ја посети Македонија. Во рамките на посетата тој денеска ќе биде примен од претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов и од премиерот Никола Груевски, со кого ќе го потпише Договорот за мобилност на млади.
XS
SM
MD
LG