Достапни линкови

Клаус нема да поставува нови барања до ЕУ


Чешкиот премиер Јан Фишер, изјавил денеска дека претседателот Вацлав Клаус му ветил дека веќе нема да поставува нови барања за да го потпише Лисабонскит договор. Претседателот ме уверуваше и нема причина да не му верувам, изјавил Фишер.

XS
SM
MD
LG