Достапни линкови

Годишни состаноци на ММФ и СБ во Истанбул


Меѓународниот монетарен фонд и Светска банка во Истанбул ги одржуваат нивните годишни состаноци на кој се очекува да учествуваат на 13 илјади луѓе. Состаноците се одржуваат откако лидерите на Групата 20 развиени земји во минатиот месец го задолжија Меѓународниот монетарен фонд да ја контролира економската стабилност во светот. Во Истабул се најавени и протести против ММФ.
XS
SM
MD
LG