Достапни линкови

Потребни се дополнителни војници во Авганистан


Главниот командант на САД и на НАТО во Авганистан предупреди дека отпорот во Авганистан се зголемува, и дека успехот на кампањата против Талибанците не може да се зема здраво за готово. Генерал Стенли Mек Кристал во Лондон изјави дека неможе да се постигне успех во Авганистан, без испраќање дополнителни десетици илјади војници
XS
SM
MD
LG