Достапни линкови

Иранските реформисти бараат слобода за затворените новинари


Иранските реформисти го повикаа новиот техерански обвинител да ги ослободи затворените новинари и да ја тргне забраната за весникот кој беше затворен од неговиот претходник.
Писмото, што беше објавено на интернет страницата на реформистичката партија Мошарекат го потпишуваат повеќе од 300 медиумски работници и активисти.
XS
SM
MD
LG