Достапни линкови

39 милиони евра од ЕУ за БиХ


Европската комисија соопшти дека одобрила помош од 39 милиони евра за Босна и Херцеговина, со цел справување со последиците од финансиската и економска криза.
Парите ќе бидат насочени за поддршка на развојот на малите и средни претпријатија, за инвестиции во инфраскруктурата, за заштита на животната средина и за енергетиката.

XS
SM
MD
LG