Достапни линкови

Скопје: Продолжува тридневната трибина „Форум Скопје“


Во македонското Собрание денеска продолжи тридневната трибина „Форум Скопје“ насочена кон подигнување на перцепцијата за културата и на свеста на политичарите за значењето на културниот живот.
Целта на Форумот е да го поттикне независниот граѓански сектор за иницирање промени во областа на културата, како и промовирање иновативни форми на меѓудржавна соработка во таа сфера.
XS
SM
MD
LG