Достапни линкови

Брисел: Македонските политичари не сфаќаат дека во Европа можат само ако се единствени, вели Кацин


Македонските политичари, како оние од македонските партии, така и тие од албанските се уште не разбираат дека земјата во Европа може да влезе само ако се сите единствени, нагласил пратеникот во Европскиот парламент Јелко Кацин кој вчера објави осврт на извештајот на Европската комисија за напредокот на државите од Западен Балкан. Според Кацин, кој е известувач за Македонија на Алијансата на либерали и демократи за Европа во Европарламентот напредокот во земјата е незадоволувачки и се уште премалку ветува.
XS
SM
MD
LG