Достапни линкови

Букурешт:Дводневна конференција за борба против дискриминацијата


Во организација на ОБСЕ во Букурешт ке се одржува дводневна конференција за борба против дискриминацијата. На конференцијата ке се разговара за начините за надминување на сите форми на нетолеранција.
XS
SM
MD
LG