Достапни линкови

Загреб: Средба на главните обвинители за воени злосторства на Србија, Хрватска и БИХ


Главните обвинители за воени злосторства на Србија, Хрватска и Босна и Херцеговина, денеска во Загреб ќе разговараат за натамошните чекори во процесуирањето на воените злосторства за време на конфликтот во поранешна Југославија. Посебно ќе бидат разгледани најновите снимки што ги објавија медиумите на 7-ми и 8-ми овој месец во кои се прикажани тортури врз спрски војници и цивили.
XS
SM
MD
LG