Достапни линкови

Њујорк: Продолжуваат преговорите меѓу лидерите на грчкиот и турскиот дел на Кипар


Во Њујорк продолжуваат преговорите меѓу лидерите на грчкиот и турскиот дел на Кипар со посредство на генералниот секретар на Обединетите Нации Кофи Анан. Засега нема никакви информации за јавноста за можниот напредок на преговорите за обединување на поделениот Кипар.
XS
SM
MD
LG