Достапни линкови

Европа: Проблеми во снабдувањето со електрична енергија како последица на користење климатизери


Европа се соочува со проблеми во снабдувањето со електрична енергија поради зголеменето користење на климатизери како последица на втората недела со рекордно високи температури. Истовремено и пожарите продолжуваат да преставуваат проблем во Хрватска, Франција, Германија, Португалија и Шпанија.
XS
SM
MD
LG