Достапни линкови

Шемшево: Децата од неколку села ќе продолжат да посетуваат настава


Децата од неколку тетовски села од денеска по пауза од неколку месеци Ќе почнат да ја посетуваат наставата во основното училише Шемшево. Ваквата одлука ја донесе советот на родители од овој крај, откако било оценето дека со поместувањето на бистата на Јумни Јонузи од пред училиштето е направен значаен чекор кон нормализација на состојбите.
XS
SM
MD
LG