Достапни линкови

Багдад: Средби на Хусеин со военото раководство


Ирачкиот претседател Садам Хусеин на состанок со ирачките полициски команданти соопштил дека во евентуалната воена акција секој издајник ќе биде откриен и никогаш нема да триумфира над „луѓето кои му ја имаат дадено довербата“. Ова го јавија ирачките средства за информирање во врска со зачестените средби на Хусеин со военото раководство во изминативе денови.
XS
SM
MD
LG