Достапни линкови

Јужна Србија: Повторување на локалните избори во Бујановац и Прешево


Во општините Бујановац и Прешево во јужна Србија на неколку гласачки места се повторуваат изборите за локалното собрание и за градоначалник. Резултатите од денешното гласање не можат битно да влијаат на изборната победа на Нагиб Арифи во Бујановац, но ќе го одредат идниот градоначалник на Прешево.
XS
SM
MD
LG