Достапни линкови

Вашингтон: Пораст на насилните злосторства во САД


Според статистички податоци на американското Федерално Биро ЕФ БИ АЈ, во Соединетите Држави мината година прв пат во последната деценија забележан е пораст на насилните злосторства, пишува денес Вашингтон Пост. Бројот на злосторствата во 2001 година бил поголем за 2 насто во споредба со претходната година.
XS
SM
MD
LG