Достапни линкови

Буш: Еф-Би-Ај и ЦИА подобро комуницираат


Американскиот претседател Џорџ Буш , призна дека федералните власти морале да направат повеќе за заштита на американците од терористичките напади , но остана во одбрана на Еф Би Ај . Сакам да знаете дека Еф Би Ај се променува . Таа сега има подобра комуникација цо ЦИА и заедно ги разменуваат информациите , изјави Буш кој додаде , во борбата против прикриениот непријател мораме да знаеме што тој мисли и што подготвува .
XS
SM
MD
LG