Достапни линкови

Волонтери во Украина користат техно забави за обнова на селата

Во едно село во северна Украина кое беше уништено од руските напади и окупаторските сили пред само неколку месеци, техно забавата во бомбардирана зграда собра повеќе од 200 млади луѓе кои најдоа нов начин да помогнат во обновата.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG