Достапни линкови

Владата донела 14 одлуки за разрешувања од функции


Влада. Илустрација.

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека се донесени 14 одлуки за разрешувања од функции рамки на реконструкцијата, а уште најмалку десет треба да се донесат.

„Не е само да се разрешува, туку треба и да се разговара со потенцијални кандидати дали се нафаќаат на функцијата. Кога ќе ги завршиме овие разговори, ќе ги соопштиме одлуките“, рече Заев на прес-конференција во Владата.

XS
SM
MD
LG