Достапни линкови

Фотогалерија: Вардар закана за Скопје 2014-та


Вчерашните обилни врнежи од дожд значително го зголемија нивото на реката Вардар. Во центарот на Скопје се забележува дека водата е пред излевање од коритото. На водата дополнително и одат во прилог и градежните работи во коритото на реката Вардар.

XS
SM
MD
LG