Достапни линкови

Напад на косовски хакери врз сајтот на босанската полиција


Косовски хакери денеска ја нападнаа интернет страницата на Федералната управа на полицијата во Босна и Херцеговина, барајќи Сараево да го признае Косово како независна држава.

Хакерите кои се претставуваат како „Косовска воена група“ напишаа дека „никој освен Алах не може да ги запре“.

Тие им се извиниле на Босанците, „против кои немаат ништо лично“, додавајќи дека „само ја проверуваат безбедноста“ и сакаат БиХ да го признае Косово
XS
SM
MD
LG