Достапни линкови

ВМРО ДПМНЕ ќе гради ново седиште на партијата


Ново партиско седиште ќе гради ВМРО ДПМНЕ на улицата.„Македонија 17а“. Според соопштението на партијата, целиот процес за изградба на партиското седиште е транспарентен и во согласност со законските нормативи. За изградба на своето седиште од ВМРО-ДПМНЕ наведуваат дека нема никакви трошоци, а со реализација на тој проект ќе обезбеди работа на градежни компании.
Приватен инвеститор ќе гради на земјиштето кое е во сопственост на ВМРО-ДПМНЕ за свои комерцијални цели, а за возврат треба да отстапи најмалку 30 проценти од изградена површина на партијата. .
XS
SM
MD
LG