Достапни линкови

ОН го повикаа НАТО да ги заштити жените во Авганистан


Afghanistan – Jan Kubis, UN Special representative for Afghanistan.
Обединетите Нации ги повикаа учесниците на НАТО самитот следната недела да превземат чекори во заштита на правата на жените во Авганистан пред да ги повлечат трупите во 2014 година.
Специјалниот пратеник на ОН за Авганистан Јан Кубис изјави дека во спортивно ќе бидат загубени подобрувањата во секторот на образованието и безбедноста на жените.
XS
SM
MD
LG