Достапни линкови

Се пријави добитникот на 100 илјади евра на Ново Лото


Државна лотарија на Македонија информира дека денеска добитникот на 7-ката од 77-мото коло од играта на среќа НовоЛото 7/34 ги посети просториите на Државна лотарија на Македонија и ја подигна својата добивка.
Добитникот, кој сакал да остане анонимен Добитникот на втората 7-ка на Државна лотарија на Македонија бил 50 годишен градежен работник, кој иако уплатата ја извршил во Битола, сепак не е битолчанец, соопшти Лотаријата.
Добитникот уплатил две ливчиња со по 10 комбинации, од кои едното вреди 100.000 евра.
XS
SM
MD
LG