Достапни линкови

Досега само еден приговор доставен до ДИК


Предвремени парламентарни избори 2011
До државната изборна комисија досега е поднесен само еден приговор за неправилности на изборите. Партијата Нова Демократија поднела приговор за избирачко место во Чучер Сандево. Затоа што на преставници на партијата не им било дозволено да стават забелешки во извештајот. На полноќ истекува рокот за приговори и жалби. А тече и рокот за приговори за резултатите од гласањето.
XS
SM
MD
LG