Достапни линкови

Намален бројот на работниците во индустријата


Во Македонија бројот на работниците во индустријата во декември лани, во однос на истиот месец од претходната година е намален за 1,9 насто. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во индустријата во декември лани, во однос на просечниот број работници од 2005 година, е намален за 14,8 насто.
XS
SM
MD
LG