Достапни линкови

Средба на судии од Хашкиот трибунал и од регионот


Хашки трибунал
Во Загреб денеска ќе се оддржи средба меѓу судиите од Хашкиот трибунал и судии од регионот. Средбата е во рамките на проектот „Правда и воени злосторства,, што го финансира Европската унија, а го спроведува канцеларијата на ОБСЕ за демократски институции и човекови права, во партнерство со Меѓународниот суд за воени злосторства сторени во поранешна Југославија.
XS
SM
MD
LG