Достапни линкови

Меморандум за соработка меѓу МО и СКМ


Министерството за одбрана и Стопанската комора на Македонија денеска ќе потпишат меморандум за соработка, што треба да помогне во реализација на проектот за подготовка на воениот персонал за враќање во цивилниот живот. Станува збор за проектот „Лепеза,, со кој на воените лица по престанокот на воената служба им се пружа помош и поддршка за вработување во цивилните структури со втора кариера.
XS
SM
MD
LG