Достапни линкови

Уште едно пошумување на Македонија


Под мотото „Садиме заедно за нас,, денеска ќе се одржи шестата акција „Ден нa дрвото,, во која ќе бидат засадени седум милиони дрвца низ цела Македонија. Иницијаторот на акцијата, маестро Борис Трајанов очекува голема излезност, како и во претходните пет во кои, според организаторите, биле засадени над 20 милиони садници.
XS
SM
MD
LG