Достапни линкови

Три бомби од Втора Светка Војна пронајдени во Варшава


Tри неексплодирани бомби кои датираат од Втората Светска Војна се пронајдени на меѓународниот аеродром во Варшава за време на извршување на градежни работи. Властите соопштија дека бомбите не претствувале опасност за патниците на терминалот па затоа не биле прекинати летовите, додека аеродромските хотели извршиле евакуација. Една од бомбите била пронајдена на само 500 метри од главниот терминал.
XS
SM
MD
LG