Достапни линкови

Рос-Рот семинар - Југоисточна Европа


Парламентарното собрание на НАТО и Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржат седумдесет и петтиот Рос-Рот семинар - Југоисточна Европа. Тема на семинарот ќе биде „Создавање нов моментум“.
XS
SM
MD
LG