Достапни линкови

Русија напредува на патот кон членство во СТО


Русија реши некои од клучните прашања за членство во Светската трговска организација во преговорите со Соединетите Држави. Меѓу нив е донесување измени на законот за заштита на правата на интелектуална сопственост. Американски официјални лица со години ја повикуваа Русија да ја запре пиратеријата со цел да се приклучат на СТО.
XS
SM
MD
LG