Достапни линкови

Почна изградбата на Свети Климентовиот универзитет


Почна изградбата на комплексот „Свети Климентов универзитет“, на Плаошник во Охрид.
Предвидено е целиот комплекс да биде изграден до крајот на 2014 година. Премиерот Никола Груевски рече дека комплексот ќе претставува мултимедијален наставно-научен и културен центар.
XS
SM
MD
LG