Достапни линкови

Националистички транспарент на прославата на Илинден во Бугарија


На одбележувањето на годишнината од Илиндинското востание во Илинденци во близина на Благоевград, Бугарија бил истакнат транспарент на кој пишувало „Македонија е Бугарска. Транспарентот го истакнале членовите на софиската партија ВМРО на Красимир Каракачанов. Транспарентот не бил тргнат и по укажувањето на организаторот на манифестацијата.
XS
SM
MD
LG